Wino ryżowe Choya Sake 500 ml

Wino o lekko słodkawym smaku, tworzone z niemodyfikowanego genetycznie zboża co niezwykle uszlachetnia trunek.

W Japonii podaje się je najczęściej na ciepło - w specjalnych porcelanowych naczynkach „sakazuki”.

Od ponad 1000 lat, sake było produkowane z ryżu,

następnie fermentowane za pomocą specjalnej odmiany drożdży „Koji”.

 

Idealne na pogaduchy w gronie przyjaciół, bądź jako dodatek do japońskiej kolacji.

 

Pojemność: 50cl

15% vol

 

"Oświadczam, że prowadzę sprzedaż napojów alkoholowych o zawartości powyżej 4,5% do 18% alkoholu, z wyjątkiem piwa, na podstawie aktualnego i ważnego zezwolenia. Miejscem zawarcia umowy będącej wynikiem złożenia oferty na Aukcji jest adres punktu sprzedaży alkoholu. Warunkiem wydania Towaru jest weryfikacja przez dostawcę pełnoletniości kupującego oraz jego stanu trzeźwości"

 

Ponadto kupujący zawierając umowę jednocześnie oświadcza, że nie jest osobą niepełnoletnią i osobą nietrzeźwą oraz w chwili dostarczenia towaru będącego przedmiotem aukcji osoba zamawiająca i odbierająca towar nie jest osobą niepełnoletnią ani nie trzeźwą.