Z pomocą tej mieszanki bardzo szybko przygotujesz orientalny smażony ryż. Świetnie komponuje się z krewetkami lub mięsem. 

 


Sposób przygotowania:
 
1. Przygotuj 100g krewetek.
2. Rozgrzej wok, dodaj 2 łyżki oleju roślinnego i usmaż krewetki.
3. Dodaj około 4  szklanki gotowanego ryżu, zmniejsz płomień i smaż.
4. Dodaj przyprawę LOBO i kontynuj smażenie.
5. Przesuń ryż na bok woka, dodaj 2 jajka i rozmieszaj aż się zetną. Następnie wymieszaj całość.


 
Można podawać ze szczypiorkiem, ogórkiem i pomidorem.

 

 

Kraj pochodzenia: Tajlandia

Skład: glukoza 42,5%, sól 17,4%, przyprawy ( cebula, papryka, ziele angielskie, imbir) 17,1%, ocet w proszku 12,6%, hydrolizowane białka warzyw ( ziarna soi, kukurydza, maltodekstryna) 8,5%, zubstancja przeciwzbrylająca E561, regulator kwasowości ( malio acid).

Waga: 25g